Ministerul Tineretului și Sportului

Vizită de lucru în Județul Constanța

Media

Vizită de lucru în Județul Constanța

  Ministrul Bogdan Matei s-a întâlnit sâmbătă cu președintele CJC, Horia Țuțuianu, cu care a discutat despre modurile în care s-ar putea dezvolta și susține mai mult sportul constănțean. A fost abordată și tema descentralizării, iar la final ministrul tineretului și sportului i-a oferit președintelui CJC o plachetă și o diplomă de excelență.

  Aceleași distincții i-au fost oferite apoi și fostului internațional Ciprian Marica. Actualmente investitor la Farul Constanța, fostul mare fotbalist i-a prezentat lui Bogdan Matei planurile sale de revigorare a echipei din Constanța.

  Duminică, ministrul Bogdan Matei s-a întâlnit cu directorul DJST Mariana Solomon și cu președintele clubului Farul Constanța și a vizitat Sala Sporturilor, complexul Tomis, cu sălile de gimnastică și de jocuri, dar și alte baze sportive ale clubului.

  Șeful MTS s-a deplasat apoi și la tabara de la 2 Mai, lângă Mangalia, dar și la cele două tabere pe care MTS le deține la Eforie Sud, Luminița și New Paradise.

  “A fost o vizită condensată, cu multe obiective de văzut, mă bucur că am reușit să ajung la majoritatea bazelor pe care le avem pe litoral. Ca peste tot, unele arată bine și sunt funcționale, altele au nevoie de investiții considerabile și tocmai de aceea sunt incluse în procesul de descentralizare, pentru a putea fi distribuite către UAT-urile care au resursele financiare necesare. Am stat de vorbă și cu oamenii noștri de aici din teritoriu și am dorit să știu de la ei amănunte despre prioritățile lor din activitatea de zi de zi, dar și nevoile cu care se confruntă. Una peste alta, a fost o vizită utilă și sper să continuăm acest tur prin cât mai multe zone ale țării”, a spus ministrul Bogdan Matei.