Ministerul Tineretului și Sportului

Sosirea Simonei Halep în țară

Media

Sosirea Simonei Halep în țară

Simona Halep a revenit luni în țară, fiind așteptată la aeroportul Otopeni de oficialități, suporteri și un număr impresionant de jurnaliști. Campioana de la Wimbledon a fost întâmpinată la scara avionului de Ministrul tineretului și sportului, Bogdan Matei, de președintele COSR Mihai Covaliu, președintele FR Tenis Ion Țiriac și fostul mare tenisman Ilie Năstase. Vizibil emoționată, Simona Halep le-a mulțumit celor prezenți pentru primirea făcută, le-a arătat tuturor prețiosul trofeu cucerit la Wimbledon și a răspuns apoi întrebărilor jurnaliștilor.

   “Mă bucur că Simona a avut parte de o asemenea primire. Merită din plin aprecierea și recunoștința noastră, pentru tot ce face pentru sportul românesc. Performanțele ei au transformat-o într-un model care sper să inspire și să motiveze viitoarele generații de campioane”, a spus ministrul Bogdan Matei.

Le reamintim iubitorilor tenisului, cu această ocazie, că în această săptămână, la București se desfășoară turneul WTA Bucharest Open. Vă așteptăm la Arenele BNR să le susținem pe jucătoarele noastre.